Brolægning

Larsson & Nielsen Anlægsgartner & aut. Kloakmester ApS

Din professionelle brolægger

Hos Larsson & Nielsen udfører vi alle typer af belægningsopgaver for private, erhverv og det offentlige i København og på resten af Sjælland. Går du fx med tanker om en ny fliseterrasse, parkeringsplads eller gangsti fra en bygning til en anden? Vi lader os ikke begrænse af opgavens omfang. Om det drejer sig om 10 kvm eller 1000 kvm – ingen opgave er ens, og det er det, der gør det spændende for os at gå på arbejde.

Skab et flot udeområde

Hvordan du prioriterer, indretter og konstruerer udendørsarealerne, har stor betydning for helhedsudtrykket. Gennem årene har vi udført mange typer af belægningsopgaver, så vi vejleder og rådgiver dig gerne, hvis du har brug for inspiration til, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der stil-, holdbarheds- og vedligeholdelsesmæssigt vil passe godt til dine ønsker og behov.

Vi har før lavet…

R

Gangarealer

R

Indkørsler

R

Plantekummer af sten

R

Terrasser

R

Trapper og trin

R

Parkeringspladser

Vi konstruerer både ny belægning og reparerer og renoverer eksisterende belægning, så du kan få skabt det udtryk, du ønsker. Materialevalget er også vigtigt i forhold til at skabe stemning, stil og udtryk. Skal det være granit, beton, asfalt eller grus? Vi opererer med mange typer af materialer, og vi vejleder dig gerne ift. fordele og ulemper.

Skriv eller ring til os i dag!

Hvorfor vælge os

  • Vi har et højt serviceniveau – vi yder god og ærlig service
  • Vi spænder bredt i arbejdsopgaver
  • Vi er passionerede i vores fag – det er ikke bare et job, det er vores liv
  • Vi leverer kun kvalitet – alt bliver kvalitetssikret

Services

Brolægning

Ejendomsservice

Snerydning

Kloak

Graveservice

Træfældning

Få et uforpligtende tilbud

tlf: 20 41 09 04
mail: info@larssonognielsen.dk