Graveservice

Larsson & Nielsen Anlægsgartner & aut. Kloakmester ApS

Går du med et udendørsprojekt i tankerne?

Vi varetager alle former for gravearbejde, små som store opgaver. Skal du have lagt en ny terrasse, lavet en ny indkørsel eller parkeringsplads, eller skal du have gravet ud til en ny bygning? Vi har stor erfaring med gravearbejde, og vi har styr på alle regler og processer, så du er i sikre hænder ved at vælge os til dit graveprojekt.

Vi tager os af alt omkring projektet

Når du er kommet i kontakt med os, sørger vi altid for at holde et uforpligtende møde, hvor vi sammen får kigget på opgaven, så du får mulighed for at forklare os dine tanker, og vi fælles får lagt en plan for, hvad der skal ske. Vi sørger for alt derfra – du skal blot glæde dig til at se resultatet. Har du brug for dokumentation undervejs i processen, tager vi gerne billeder, så du kan følge med. Ellers sørger vi for at skaffe jord, udføre al papirarbejde og tage jordprøver for at se, om jorden er forurenet.

Der er mange ting, du skal forholde sig til og undersøge, når du skal i gang med et graveprojekt, og det kan være uoverskueligt og uvist for mange – derfor tilbyder vi en samlet løsning.

Kontakt os i dag og lad os høre om dit graveprojekt!

Hvorfor vælge os

  • Vi har et højt serviceniveau – vi yder god og ærlig service
  • Vi spænder bredt i arbejdsopgaver
  • Vi er passionerede i vores fag – det er ikke bare et job, det er vores liv
  • Vi leverer kun kvalitet – alt bliver kvalitetssikret

Services

Graveservice

Træfældning

Brolægning

 

Ejendomsservice

Snerydning

Kloak

Få et uforpligtende tilbud

tlf: 20 41 09 04
mail: info@larssonognielsen.dk