Snerydning

Larsson & Nielsen Anlægsgartner & aut. Kloakmester ApS

Kompetent snerydning, saltning og glatførebekæmpelse

Nogle gange er vinter lig med sne og frostgrader, og så er det tiden til at finde den store sneskovl frem. Det er hårdt og tidskrævende at rydde sne på egen hånd, og tidspunkterne er ikke altid belejlige – men det skal jo gøres. Hos Larsson & Nielsen har vi gennem årene opbygget en stor maskinpark med mange køretøjer til snerydning, så vi kan varetage alle opgaver uanset størrelse. Så skal du have ryddet fortovene til boligforeningen, eller skal parkeringspladsen saltes? Vi står klar med maskinerne – både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi overholder vores aftaler

Vi går op i pålidelighed, så vi står altid klar til at rykke ud. I dag indgår vi allerede i flere typer af kontrakter, så vi både kan hjælpe dig, hvis du har brug for en fast aftale, eller du i stedet har brug for en, du kan ringe til, når tiden er inde. Er vi i området med en anden snerydnings- eller saltningsopgave giver vi dig også gerne et kald.

Vi har før lavet…

R

Gangarealer

R

Indkørsler

R

Plantekummer af sten

R

Terrasser

R

Trapper og trin

R

Parkeringspladser

Vi konstruerer både ny belægning og reparerer og renoverer eksisterende belægning, så du kan få skabt det udtryk, du ønsker. Materialevalget er også vigtigt i forhold til at skabe stemning, stil og udtryk. Skal det være granit, beton, asfalt eller grus? Vi opererer med mange typer af materialer, og vi vejleder dig gerne ift. fordele og ulemper.

Skriv eller ring til os i dag!

Hvorfor vælge os

  • Vi har et højt serviceniveau – vi yder god og ærlig service
  • Vi spænder bredt i arbejdsopgaver
  • Vi er passionerede i vores fag – det er ikke bare et job, det er vores liv
  • Vi leverer kun kvalitet – alt bliver kvalitetssikret

Services

Brolægning

Ejendomsservice

Snerydning

Kloak

Graveservice

Træfældning

Få et uforpligtende tilbud

tlf: 20 41 09 04
mail: info@larssonognielsen.dk